Privaatsustingimused

PRIVAATSUSTINGIMUSED

Kehtivad alates 25.05.2018

Privaatsustingimused reguleerivad isikuandmete töötlemist ja küpsiste kasutamist kõigil SA Tartu Teaduspark (edaspidi TTP) veebilehtedel, milleks on: https://teaduspark.ee/, http://sparkdemo.ee ja https://www.esabic.ee  (edaspidi veebileht).

Alljärgnev ei puuduta juriidiliste isikute andmete hoidmist ja isikuandmete töötlemist TTP veebilehtedel viidatud võõrastel võrgulehtedel, mille haldamise eest TTP ei vastuta.

MÕISTED

Isikuandmete töötlemine on igasugune veebilehe kasutaja (edaspidi kasutaja) isikuandmetega tehtav tegevus – andmete kogumine, töötlemine, talletamine, parandamine või kustutamine.

Kasutajad on kõik isikud, kes külastavad veebilehte, tarbivad teenuseid või edastavad TTP’le omalt poolt infot. Näiteks artiklite lugemine, teenuste tellimine või TTP’ga meili teel ühenduse võtmine.

Teenused on kõik TTP poolt pakutavad tasuta ja tasulised tooted ja teenused s.h uudiskirjad

Küpsis on väike tekstifail, mille veebilehitseja automaatselt kasutaja poolt kasutatavasse seadmesse salvestab. Küpsised võivad olla loodud erinevate teenusepakkujate poolt, näiteks Google ja Facebook. Küpsisefailid ei ole arvuti jaoks ohtlikud.

Kolmas isik on TTP lepingupartner, kes töötleb isikuandmeid ja kelle toote või teenuse abil pakub TTP kasutajale teenuseid.

ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE

Veebilehte kasutades annab kasutaja nõusoleku oma andmete töötlemiseks kooskõlas käesolevate privaatsustingimustega.

TTP kogub veebilehe kaudu alljärgnevaid kasutajate isikuandmeid järgnevalt kirjeldatud viisidel:

  • kasutaja nimi ja e-posti aadress – kasutaja liitumisel meililistiga, kontaktivormi kasutamisel või e-kirja saatmisel;
  • veebilehe külastatavuse statistika – Google Analyticsi, Facebook Pixeli jms. abil.

ISIKUANDMETE KASUTAMINE

TTP kasutab isikuandmeid:

  • kasutajale teenuse osutamiseks, näiteks lepingu sõlmimiseks ja täitmiseks, kasutajaga suhtlemiseks, arvete edastamiseks;
  • kasutaja e-posti aadressile teavituste saatmiseks uutest sündmustest, teenustest ja kampaaniatest, kuid seda vaid kasutaja eelneval nõusolekul.

TTP kasutab veebilehe külastatavuse statistikat veebilehe kasutajakogemuse parendamiseks ja efektiivsemaks turundamiseks.

Kasutajal on igal ajal õigus keelata oma isikuandmete töötlemine, välja arvatud juhul, kui see on vajalik lepingust tuleneva nõude täitmiseks, sh teenuse osutamiseks.

ISIKUANDMETE EDASTAMINE KOLMANDATELE ISIKUTELE 

Kolmas isik on TTP lepingupartner, kes töötleb isikuandmeid ja kelle toote või teenuse abil pakub TTP kasutajale teenuseid.

TTP kasutab igapäevaseks tegevuseks kolmandaid isikuid, kes pakuvad:

  • e-mailide edastamise ja haldamise süsteemi,
  • veebilehe majutust,
  • veebilehe kasutusstatistika analüüsi;
  • sotsiaalmeedia kasutamist ja sotsiaalmeedia statistika analüüsi,
  • raamatupidamistarkvara kasutamist.

Lisaks eelnevas punktis nimetatud kolmandatele isikutele, edastab TTP kasutaja isikuandmeid koostööpartnerile. Seda vaid ulatuses, mis on vajalik kasutajale teenuse osutamiseks.

ISIKUANDMETE SÄILITAMINE JA TURVALISUS

TTP säilitab isikuandmeid nii kaua, kuni see on eesmärgi täitmiseks või seadusest tulenevalt vajalik. Näiteks raamatupidamisandmeid säilitatakse 7 aastat majandusaasta lõppemisest, meililistis olevat e-maili aadressi aga seni, kuni kasutaja avaldab soovi see sealt eemaldada.

TTP rakendab kõiki mõistlikke meetmeid töödeldavate isikuandmete kaitseks. Juurdepääs isikuandmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel ning kõikide kasutajate isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset informatsiooni.

KASUTAJA ÕIGUSED

Kasutajal on õigus igal ajal:

  • avaldada soovi juurdepääsuks enda andmetele;
  • nõuda isikuandmete parandamist, täiendamist või seaduses ettenähtud tingimustel kustutamist;
  • nõuda isikuandmete töötlemise piiramist;
  • nõuda isikuandmete ülekandmist.

Oma õiguste kasutamiseks tuleb kasutajal saata e-posti aadressile info@teaduspark.ee vastavasisuline sooviavaldus.

Kui kasutaja kuulub TTP (sh. SPARK Demo, ESA BIC Estonia) meililisti, on tal võimalik kustutada end meililisti nimekirjast ja loobuda edasistest kirjadest e-kirja lõpus oleva lingi kaudu.

Küpsiste kasutamise piiramiseks saab kasutaja teha vastavad valikud oma veebilehitseja seadete alt.

Kui Kasutaja usub, et tema õigusi on isikuandmete töötlemisel rikutud, on tal õigus pöörduda Andmekaitse Inspektsiooni poole.

KÜPSISED

TTP veebilehel kasutatakse küpsiseid, eesmärgiga tagada parem kasutajakogemus ja efektiivsem turundustegevus ning koguda kasutusstatistikat.

Kasutades TTP veebilehte, nõustub kasutaja küpsiste kasutamisega käesolevas korras kirjeldatud viisil.

Küpsis on väike tekstifail, mille veebilehitseja automaatselt kasutaja poolt kasutatavasse seadmesse salvestab. Küpsised võivad olla loodud erinevate teenusepakkujate poolt, näiteks Google ja Facebook. Küpsisefailid ei ole arvuti jaoks ohtlikud.

Küpsiseid on kahte tüüpi:

  1. Püsivaid küpsiseid, mis jäävad kasutaja arvutis olevasse küpsiste faili püsivalt. Neid võidakse kasutada näiteks kasutaja kui veebilehe korduvkülastaja äratundmiseks ja veebilehe sisu kohandamiseks vastavalt kasutaja vajadustele või statistiliste andmete kogumiseks.
  2. Seansiküpsised on ajutised ja kaovad, kui kasutaja veebilehelt lahkub või oma veebilehitseja sulgeb. Seansiküpsiseid võidakse kasutada veebilehe teatud funktsioonide, näiteks teenuse või toote taotlemise jms võimaldamiseks.

Küpsiseid kasutatakse teabe kogumiseks selle kohta, kuidas veebilehte kasutatakse, et seda kasutajatele isiklikumaks ja kasutajasõbralikumaks muuta. Lisaks aitavad küpsised koguda kasutajastatistikat, mis võimaldab mõõta ja parandada veebilehe toimivust ning annab alusandmed, et viia läbi efektiivset turundustegevust.

Kasutaja loetakse küpsistega nõustunuks, kui tema veebilehitseja seadistustes on küpsised lubatud. Tihtipeale veebilehitsejad lubavad vaikimisi küpsisefailide säilitamist seadmesse. Kasutaja võib oma seadmes küpsiste kasutamise ära keelata või need kustutada, muutes oma veebilehitseja vastavaid seadeid. Küpsiste mittekasutamisel ei pruugi veebileht korrektselt töötada. Juhiseid brauserist küpsiste kustutamiseks ja seadistamiseks leiab näiteks siit: ChromeInternet Explorer.

Kasutusstatistika kogumiseks kasutab TTP Google Analytics teenust, kogudes andmeid külastatud alalehtede, külastusaja, külastuste arvu, kasutatavate seadmete, sisenemiskanalite ja muu statistika kohta.

Google Analytics võib siiski koguda andmeid kasutajate aktiivsuse kohta ka ilma küpsisefaile kasutamata. Selleks, et Google Analytics ei saaks andmeid kasutada, saab kasutaja paigaldada oma seadmesse Google Analytics’i blokeeriva rakenduse: Google Analyticsist loobumise brauserilaiend.

Järgnevate linkide kaudu leiab rohkem informatsiooni Facebooki reklaamide ja Facebook Pixel kohta.

Sotsiaalvõrgustike veebilehtede nupud

TTP kasutab Facebooki, Twitteri, Instagram ja LinkedIn’i sotsiaalvõrgustike nuppe, mida pakuvad järgnevad ettevõtted: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA, Twitter Inc., 795 Folsom Street, Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA, Instagram ja LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA. Investly kasutab Facebooki, Twitteri ja LinkedIn’i sotsiaalvõrgustike nuppe, et kasutajad saaksid koheselt Investly sotsiaalvõrgustike lehekülgedele, veebilehte jagada või like’ida. Tegemist on kolmandate osapoolte sotsiaalmeedia lehekülgedega seotud nuppudega ning need lehed võivad salvestada kasutaja tegevusi internetis, seejuures käesoleval veebisaidil. Kui Sul on nimetatud sotsiaalmeedia kanalites kontod ja Sa ei soovi, et Sinu käesoleva veebisaidi külastus oleks sotsiaalvõrgustike poolt seostatav Sinu kasutaja infoga, siis logi ennast enne Investly leheküljele sisenemist sotsiaalvõrgustikest välja. Facebooki privaatsuspoliitikaga saad tutvuda järgmisel leheküljel: http://www.facebook.com/policy.php, Twitteri privaatsuspoliitikaga siin: http://twitter.com/privacy, Instagram’i privaatsuspoliitkaga siin: https://help.instagram.com/519522125107875 ja LinkedIn’i privaatsuspoliitikaga siin: http://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

PRIVAATSUSTINGIMUSTE MUUTMINE

TTP jätab endale õiguse muuta privaatsustingimusi ühepoolselt ja ette teatamata, eesmärgiga kindlustada nende vastavus seadustele. Privaatsustingimused on oma uusimas versioonis alati veebilehel saadaval.

Kõigi privaatsustingimuste ja andmetöötluse kohta tekkivate küsimustega palume võtta meiega ühendust aadressil info@teaduspark.ee

Switch The Language

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com