Kuidas kasvada palgatöötajast ettevõte omanikuks ja juhiks?
Kuidas elada üle majanduslangusi?
Millised on Leida ja Sameline suurimad õppetunnid välisklientidele müümisel?
Kuidas tulla toime tööjõu voolavuse ja puudusega?
Leida Kikka, AS Samelin tegevjuht ja omanik, on tegus naine, kelle kogemuste pagas ja teotahe on aukartustäratavad ning, kes räägib alati asjadest nii nagu nad. Tule kuulama ja kaasa arutlema!
Tutvustus:
Leida Kikka on Lõpetanud 1985. aastal Tartu ülikooli õigusteaduskonna. 1985. aastal asus Leida tööle Tartu naha- ja jalatsikombinaati kaadriinspektorina.
Praeguseks hetkeks on Leida jalatsivabriku Samelin juht ja omanik. Leida on oma silmapaistva tegevuse eest saanud ka mitmeid tunnustusi, nendest kirkamateks 2015. aastal pälvitud Valgetähe 4. klassi teenetmärk ning 2019. aasta Tartu aukodaniku nimetus.
AS SAMELIN on Eesti kapitalil põhinev pikaajaliste jalatsitootmise traditsioonidega ettevõte. 1945.aastal ühendati Tartus 4 väikeettevõtet: „Tulevik“, „Koondis“, „Ühendus“ ja „Ühisvara“, ühendatud etevõtte nimeks sai Naha- ja Jalatsikombinaat (NJK). Eriti tuntuks sai NJK 80-ndate aastate algusel spordijalatsite tootmise alustamisega Eestis.
Aastatel 1990-1994 kandis ettevõtte nime RAS ELKAR, mille erastamiseks moodustati ettevõtte töötajate poolt AS SAMELIN. AS SAMELIN alustas tegevust 7.veebruaril 1994.a. Esimesed väärtuslikud kogemused sai ettevõte koostööst Itaalia, Soome ja Norra firmadega, omandades oskused valmistada kõrgekvaliteediga eritehnoloogiaga jalatseid.
Üritus on tasuta, kuid vajalik on eelnev registreerimine: https://goo.gl/forms/VcXJBXgp2lLxcdk82
Ideede Teisipäev on valdkondade ülene kohtumisõhtu juhtidele ja spetsialistidele, et jagada omavahel ideid, parimaid kogemusi, töövõtteid ning arutada Eesti ja maailma tööstuse ning majanduse arengute hetkeolukorra ja suundumuste üle. Iga kokkusaamine algab sütitava sõnavõtuga, kus ettevõtjad, ühiskonnategelased, erialaspetsialistid avavad ukse oma maailma. Nad räägivad oma õnnestumistest ja ebaõnnestumistest, suurematest ja väiksematest väljakutsetest. Sellele järgneb meeldivas õhkkonnas arutelu ja mõtete vahetus, nautides häid suupisteid ja A. Le Coq’i joogipoolist.