5. – 15. novembril 2020 metsikud maitseelamused üle kogu Lõuna-Eesti!
Maitsete nädala “Metsast taldrikule” raames saab külastaja Lõuna-Eesti toidukohtades nautida erimenüüst toite, milles on vähemalt ühe komponendina kasutataud eestimaist metsasaadust ning mis koosneb suuresti kohalikust toorainest. Erimenüü hind on vahemikus 15 – 19 eurot.
Kogu info osalevate toidukohtade, menüüde ja reserveerimistingimuste kohta alates 22. oktoobrist 2020 siin.
Lõuna-Eesti maitsete nädalat korraldavad: Tartu linn, Tartu Ärinõuandla, Lõuna-Eesti turismiklaster, SA Tartumaa Turism, Jõgevamaa Koostöökoda, Põlvamaa Arenduskeskus, Tartu Teaduspark, EMÜ Polli Teadmistepõhiste tervise- ja loodustoodete kompetentsikeskus, Tartumaa Arendusselts, TÜ Taluturg, Valgamaa Arenguagentuur, Võrumaa Talupidajate Liit, Võrumaa Arenduskeskus, Eesti Maaturismi Assotsiatsioon, MTÜ Sibulatee, MTÜ Mulgi Väiketootjate Liit.
Sündmuse eesmärgiks on suurendada toidlustusasutuste külastatavust, toetada piirkonna arenevat toidukultuuri ja toidu väiketootjaid ning tõsta esile kohalikku toorainet.
Metsikud maitseelamused ootavad erinevates toidukohtades üle Lõuna-Eesti!