Toimumisaeg: 1. august kl 10-12
Toimumiskoht: SPARK Demo, Narva mnt 3, Tartu
Seminar annab ülevaate Põhja-Itaalias toimuvatest toidumessidest 2018. ja 2019. aastal. Samuti räägime täpsemalt Bolognas (Põhja-Itaalia) käesoleva aasta detsembris toimuvast jõuluturust, kuhu oleksid oodatud ka Eesti väiketootjad ja käsitöömeistrid. Lisaks tutvustame juustu laagerdamise võimalusi Põhja-Itaalia laagerduskeldrites.
Katrin Veiksaar on lõpetanud skandinavistika eriala Tartu Ülikoolis. Alates 2000. aastast elab ja töötab Itaalias. 2006. aastal alustas tööd Bologna ja Milano Eesti Kooli juhina ja korraldab erinevaid Eestiga seotud kultuurisündmuseid. Katrin kureerib Eestiga seotud kultuurialase veebilehe Estonia Magazine tööd (https://cultura-e-lifestyle-estonia.webnode.it/). 2017. aastal lõpetas Katrin Bologna Ülikooli juures magistrikursuse gastronoomia ja turisminduse erialal ning tegeleb sealtpeale kontaktide otsimise ja äriinfo vahendamisega Eesti toiduainetootjatele.
Palun registreerige lingil:
https://docs.google.com/forms/d/1NPjQqTrzbrn_-uP8qFTK1TMuNK5v19LP_JObUyD4k0g/edit
Seminari rahastatakse projektist EmpInno, Interreg Baltic Sea Region programm.